Over ons

Mecam_Otium_19022016-110“Binnen de Mecam group kreeg ik de mogelijkheid om een nieuw zitmeubelmerk op de markt te brengen voor de groeiende groep van mensen met zorgnoden. Huiselijkheid, comfort en gebruiksgemak voor de gebruiker én de zorgverlener stonden voorop bij de ontwikkeling van deze nieuwe collectie genaamd Otium Care.” Christel Heymans, manager Otium Care

Otium Care wil uw partner zijn in het snel evoluerende zorglandschap. Wij maken mooi en degelijk, maar ook zeer functioneel zitmeubilair voor oudere mensen en mensen met zorgnoden. Het is onze missie om mensen te helpen om waardig oud te worden.  

Otium Care maakt dit waar door:

  • Huiselijk, tijdloos & universeel design: passend in elk interieur, steeds in goede afstemming met de specifieke zorgcontext.
  • Zorgzame materiaalkeuze: zonder beperking voor specifieke zorgnoden en met expliciete aandacht voor gemakkelijke reiniging en goede hygiëne.
  • Ruime keuze uit functionaliteiten: motoren, voetbank, wielen, eettafeltje, … veel is mogelijk, mede in relatie met een breed aanbod aan materialen. Maatwerk is steeds mogelijk.
  • Voortdurend verbeteren: we ontwikkelen in interactie met mensen met zorgnoden en met medewerkers in de zorg, mede ondersteund door Careville (verbonden met Uhasselt). Enkel door te blijven luisteren naar wat goed is, maar ook wat beter kan, is permanente verbetering mogelijk.

overons

Missie                                                     Goldcare Label                                                    Lancering

>>BOVEN