Icon_15jaarIcon_StoelenIcon_ZorgKruisIcon_productiechevron-small-downchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upcancelcancelIcon_Hands_FooterIcon_Magazine_Footerenvelope-oArrow_Navigatie_Blogphoneplus
Home / Over Otium Care

Welkom bij Otium Care

Otium Care

Design, comfort en vakmanschap voor de professionele omgeving.

Otium Care en Prominent Business zijn jarenlang trouwe partners geweest in de zorg.
Prominent Business zocht en vond de klanten en Otium Care produceerde de fauteuils.
U vindt een heel aantal mooie projecten die Prominent Business gerealiseerd heeft op de pagina cases.
De activiteiten die zij opgestart zijn en de contacten die zij gelegd hebben, zetten wij met veel plezier verder, samen met onze dealers.

kwaliteit sinds 1978

Otium Care is onderdeel van de Mecam Group. Als specialist op het gebied van zit- en relaxmeubelen produceert Mecam Group jaarlijks 40.000 fauteuils en banken. Sinds 1978 ontwikkelen we relaxstoelen en banken met een optimale balans tussen comfort, design en vakmanschap. Mecam Group biedt de professionele markt de kwaliteit en productiekracht van een marktleider.

Otium Care creëert fauteuils en banken waar gasten van genieten. Het hoogste comfort gecombineerd met eigentijds design, mooie materialen en slimme functionaliteiten. Een moment van zitgeluk, voor elke gast en in elke omgeving.

Design, comfort en vakmanschap

In onze fabrieken is het maken van meubels nog een ambacht. Gediplomeerd meubelmakers werken volgens de hoogste standaarden en staan garant voor topkwaliteit. Alle modellen worden door onze eigen ontwerpers ontwikkeld vanaf de tekentafel.

speciaal voor de zorg: HUYS

Naast de eigentijdse Business collectie heeft Otium Care het label Huys ontwikkeld met een collectie speciaal voor de zorg.

Wij geloven dat zorg het best plaatsvindt in een prettige omgeving. Daarom is de uitstraling van het meubilair net zo belangrijk als de functie. Om de perfecte zitmeubelen voor de zorg te ontwikkelen, heeft Otium Care het label Huys in het leven geroepen. Voor de Huys collectie is in samenwerking met specialisten het fundament gelegd voor de optimale zorgstoel. Een modulaire oplossing die op specifieke zorgfuncties kan worden toegesneden en voor elke zorginstelling kan variëren.

Otium Care business in cijfers

8425

maatwerk opties

486

Otium Care collega's

43

jaar ervaring

9,1

klantwaardering

het Otium Care team

Laat u inspireren en informeren door één van onze medewerkers. Wij komen graag op uw locatie op bezoek om de volledige collectie door te spreken.

Christel Heymans

Manager Otium Care
+32 475 645 401

Tamara Bomboi

Commerciële binnendienst: offertes
+32 89 57 46 24

Erwin Kwaspen

Commerciële binnendienst: service
+32 89 57 46 22

Gratis inspiratie brochure

Lees alles over de collectie en de vele mogelijkheden van onze stoelen.

Direct aanvragen