Icon_15jaarIcon_StoelenIcon_ZorgKruisIcon_productiechevron-small-downchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upcancelcancelIcon_Hands_FooterIcon_Magazine_Footerenvelope-oArrow_Navigatie_Blogphoneplus
Home / Cases

Een greep uit onze mooiste projecten

met gepaste trots

Natuurlijk kunnen we u blijven vertellen dat we stoelen op maat leveren die in elke zorginstelling, ziekenhuis of bedrijfsomgeving passen. Maar dat laten we liever onze klanten zelf doen. Hieronder vindt u een aantal van de projecten die we afgelopen tijd hebben mogen realiseren.

Rijnstate

Collectie Cure

Buidelen bij de ouders is in de eerste levensfase van een te vroeg geboren kind essentieel voor de ontwikkeling en hechting. Om dit optimaal te kunnen faciliteren kiest de afdeling Neonatologie van het Rijnstate ziekenhuis voor model Daniel uit de Prominent Business Huys-collectie.

Bekijk case

Maasstad ziekenhuis

Collectie Cure

Samen met het Maasstad Ziekenhuis ontwikkelden wij op basis van het model Daniël de perfecte stoel voor dit ziekenhuis.

Bekijk case

Hospice Schagen

Collectie Care

Hospice schagen biedt mensen een menswaardige laatste fase van het leven. Wij zijn trots om hier aan bij de mogen dragen met fauteuil Esparta.

Bekijk case

De Meerenburgh

Collectie Care

Particuliere zorginstelling De Meerenburgh in Gemeente Wijchen heeft het comfort een impuls gegeven met sta-op fauteuil Esparta.

Bekijk case

Center Parcs Sandur

Collectie Business

CenterParcs parel Parc Sandur biedt de gasten extra comfort na een dag fietsen door het schitterende Drenthe.

Bekijk case

Gratis inspiratie brochure

Lees alles over de collectie en de vele mogelijkheden van onze stoelen.

Direct aanvragen