Icon_15jaarIcon_StoelenIcon_ZorgKruisIcon_productiechevron-small-downchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upcancelcancelIcon_Hands_FooterIcon_Magazine_Footerenvelope-oArrow_Navigatie_Blogphoneplus
Home / Maasstad ziekenhuis

Hygiëne en comfort als uitgangspunt

Maasstad ziekenhuis

Het Maasstad Ziekenhuis kiest voor de stoel Daniël uit de Huys-collectie. Een collectie die specifiek voor de zorgmarkt is ontwikkeld. William Boender, teamleider Zorg IC en MC, vertelt graag wat meer over de nieuwe aanwinsten.

Productbeschrijving

Collectie
Cure
Product
Huys Daniël Relax
Stoffering
Kunstleer speciaal voor de zorg
Eigenschappen
Ergonomisch, hygiënisch, verplaatsbaar
Bekijk stoel Daniel

Iedereen is positief

William Boender, Teamleider Zorg IC en MC in het Maasstad Ziekenhuis:

“Op de Intensive Care en Medium Care van het Maasstad Ziekenhuis waren we al lange tijd op zoek naar een ergonomisch goede stoel voor familieleden die bij onze ernstig zieke patiënten verblijven. Deze comfortabele stoel moet naast een goede ergonomie voldoen aan belangrijke eisen qua infectiepreventie. Na een voorselectie hebben we Prominent Business uitgekozen als de partner om deze stoel te ontwikkelen.”

“In een aantal maanden zijn we in een prettige samenwerking van een proefstoel gekomen tot de ideale stoel binnen het ziekenhuis, die voor ons voldoet aan alle eisen: De Daniel uit de Huys collectie. De reacties van zowel de familieleden, patiënten als medewerkers zijn erg positief. Kortom een aanrader voor elk ziekenhuis om deze stoel in het assortiment op te nemen en in samenwerking met Prominent Business tot het juiste maatwerk te komen.”

‘Deze stoel is voor ieder ziekenhuis een aanrader.’

- William Boender, Teamleider Zorg IC en MC -

Tevreden gasten

Samen met het Maasstad Ziekenhuis hebben wij de Daniel stoel van ons Huys label verder ontwikkeld tot de perfecte ziekenhuissstoel. De Huys Daniel is voor elke zorgsituatie op te bouwen dankzij het modulaire systeem.

/4 foto's

Gratis inspiratie brochure

Lees alles over de collectie en de vele mogelijkheden van onze stoelen.

Direct aanvragen