Icon_15jaarIcon_StoelenIcon_ZorgKruisIcon_productiechevron-small-downchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upcancelcancelIcon_Hands_FooterIcon_Magazine_Footerenvelope-oArrow_Navigatie_Blogphoneplus
Home / De Meerenburgh

Comfortabel wonen

de Meerenburgh

Zeer persoonlijke woon-zorgvoorziening idyllisch gevestigd in de Heerlijkheid Leur.
Prominent Business heeft mogen bijdragen aan het nog verder verhogen van het comfort.

Productbeschrijving

Collectie
Care
Product
Esparta
Stoffering
Stof in kleur passen bij bestaand interieur
Eigenschappen
Relax-stand, geschikt voor intensief gebruik

Comfortabel wonen

De Meerenburgh is een particulier initiatief dat liefdevolle persoonlijke zorg biedt in combinatie met wonen. Kleinschaligheid, huiselijkheid, persoonlijke aandacht zijn belangrijke pijlers. De idyllische ligging en een fijne en comfortabele leefruimte, zijn de toegevoegde waarden die het verschil maken met de reguliere verpleeg- of verzorgingshuizen. Het zitcomfort in gemeenschappelijke ruimtes kon beter, hiervoor heeft de Meerenburgh contact gezocht met Prominent Business.

model esparta

Voor de Meerenburgh is het comfort zeer belangrijk. Naast een functionele bekleding en een goede zit was het ook belangrijk dat de de stoel goed past bij de huidige inrichting. De ruimte heeft een duidelijk kleurpatroon waarbij blauw en oranje een grote rol spelen. Door het kleurgebruik en design past de stoel uitstekend in het huidige interieur.

/4 foto's

Gratis inspiratie brochure

Lees alles over de collectie en de vele mogelijkheden van onze stoelen.

Direct aanvragen